Fiskeoppdrett utstyr

Når du driver med fiskeoppdrett er utstyr svært avgjørende. Fiskeoppdrettens utstyr skal effektivisere og forbedre prosesser som man må igjennom ved oppdrett, blant annet renhold. 

Arctic Havservice 

Arctic Havservices kjerneområde er å levere og utvikle nettopp slikt utstyr innenfor fiskeoppdretten. Vi er også stolte av å kunne samarbeide med våre kunder om å fostre frem nye, gode produkter som kan løse utfordringer og dekke behov for fiskeoppdrettere. 

Vi er lokalisert i Ballangen, en kort kjøretur utenfor Narvik. Nord-Norge er Norges viktigste landsdel innenfor fiskeindustrien, dermed er beliggenheten vår gunstig både for oss og kundene våre. 

Sammen med søsterbedriften vår Bamek AS, befinner vi oss i moderne produksjonslokaler her i Ballangen, hvor vår brede ingeniørkompetanse innenfor produktutvikling blir flittig tatt i bruk. 

RopeRunner

For serviceselskaper og oppdrettere som ønsker en raskere og mer effektiv måte å rengjøre tauverk på, har vi utviklet RopeRunner. Ved å koble RopeRunner til høytrykksspyleranlegget i båten og montere den direkte på tauet, spyles tauene rene raskt og enkelt.

Merdevasker B10

Å rengjøre merderinger kan være tidkrevende og dyrt. Med Merdevasker B10 blir denne prosessen både enklere og mer kostnadseffektiv. 

Dysenes strategiske plassering gjør rengjøringen av flyteringene optimal. Skjerming og hydraulisk styrte ruller gjør maskinen enkel å bruke og bidrar til at du unngår søl på både båt og mannskap. 

Notvasker – AutoBoss

Nettvasking har for første gang blitt automatisert – av notvaskeren AutoBoss. Dette fører med seg flere fordeler:

Med AutoBoss får du den laveste kostnaden per kvadratmeter når det kommer til rengjøring. Den vasker raskt og effektivt og kan programmeres til å kun vaske der det trengs. Maskinen blir ikke sliten, sulten eller kald og trenger dermed ingen pauser. 

Nedetiden er betydelig redusert, da vi under utviklingen la vekt på at maskinen skal ha en høy produktivitetsprosent og en lav prosentandel av ineffektiv drifts- og oppstartstid. 

Alt høytrykksvann som brukes går med til selve rengjøringen av nettet, noe som betyr at ingenting av vannet blir kastet bort på å holde AutoBoss på plass. Dette tar maskinens selvdrevne propeller seg av.

Maskinen vasker helen 1500 kvadratmeter i timen på “single pass” settingen. Så snart notvaskeren slippes ned i vannet, vil den jobbe seg rundt nettet ved hjelp av propellene.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe eller ønsker mer informasjon om oss og fiskeoppdrettens utstyr. Arctic Havservice hjelper deg å effektivisere dine prosesser.