Merdevask

Driver du med tradisjonell fiskeoppdrett og ønsker en kostnadseffektiv og enkel måte å vaske merderinger på? Arctic Havservice tilbyr deg Merdevasker B10.

45 km sør for Narvik ligger Ballangen og Arctic Havservice. Vår ingeniørkompetanse innen produktutvikling er høy, og vi har moderne produksjonslokaler her i Ballangen – sammen med Bamek AS – vår søsterbedrift.

Arctic Havservice driver i all hovedsak med levering av egenutviklede produkter, men produserer og leverer også spesialtilpassede løsninger og produkter etter våre kunders spesifikasjoner. 

Vask av merderinger

Tradisjonell fiskeoppdrett er den desidert dominerende oppdrettsmetoden i Norge i dag. Den går ut på at lakseyngel slippes ut i lukkede anlegg på land og blir der til de har blitt smolt. Deretter flyttes yngelen ut i åpne merder i sjøen. 

Med Merdevasker B10 rengjør du merderingene, enkelt og kostnadseffektivt. Dysene, grunnet sin strategiske plassering, rengjører flyteringene optimalt. Hydraulisk styrte ruller samt skjerming sørger for at maskinen er lett å bruke og at du unngår søl på båt og mannskap.

Maskinen kan både kjøpes og leies. 

Fiskeoppdrett i Nord

Nord-Norge er en såkalt “supermakt” når det kommer til fiskeoppdrett her i landet. I 2018 stod landsdelen for hele 43% av den norske oppdrettslaksen og hele 20% av verdens produksjon. 

Siden 2008 har landsdelens produksjonsvolum mer enn doblet seg og etterspørselen er fremdeles i stor vekst, spesielt i Europa. 

Arctic Havservice er stolte over å ha nordnorsk tilhørighet og plassering i Ballangen. Vi er sentralt plassert like utenfor Narvik slik at vi er lettere tilgjengelig for denne viktige nordnorske fiskeindustrien.  

Kontakt oss for mer informasjon om merdevask eller andre problemer din bedrift måtte ha. Vi bidrar så godt vi kan og fostrer frem produkter som er tilpasset din bedrift og dens behov.