Notvasker

Arctic Havservice er stolt distributør av AutoBoss, en automatisert notvasker som skal gjøre rengjøringen av oppdrettsnett raskere, bedre og mer effektiv. 

Noe av det viktigste når du holder på med fiskeoppdrett er å holde fisken frisk. For å oppnå dette er det essensielt å være nøye med godt renhold av blant annet utstyr, nett og merder. 

Rengjøring av nett fører vanligvis til lang nedetid, være kostbart og lage slitasje på selve noten, for ikke å snakke om påvirkningen det kan ha på fisken. Dette er noe vi kan hjelpe deg med å redusere.

The AutoBoss

AutoBoss har for første gang automatisert nettvasking, noe som gir deg flere fordeler. Notevaskeren blir ikke sliten, sulten eller kald, noe som gjør at nettet vaskes jevnt og raskt. Den kan også programmeres til å vaske kun der det trengs. 

Maskinen rengjør effektivt og gir deg den laveste kostnaden per kvadratmeter du finner på markedet. Du får minst mulig nedetid, da det under utviklingen ble lagt vekt på at maskinen skulle ha en lav prosentandel av uproduktiv drifts- og oppstartstid. 

Ny effektiv teknologi

AutoBoss kan vaske opptil 1500 kvadratmeter med nett i timen, dette mens den er satt på “single pass” settingen. Med selvdrevne propeller slippes notvaskeren ned i havet og jobber seg rundt nettet. Maskinen styres av en automatisk vinsj som fører rengjøringshodet opp og ned på nettoverflaten.

100% av høytrykksvannet som går med brukes til å rense nettet, altså kastes ingenting bort på å holde maskinen på plass da propellene tar seg av dette. 

På denne måten sparer du både tid og energi. Det fører til at du sparer penger, reduserer miljøskadelige utslipp og sparer fisken din for unødvendig stress og påvirkning. 

Arctic Havservice

Vi i Arctic Havservice utvikler og leverer produkter og utstyr innenfor fiskeoppdrett. Sammen med våre kunder spesialtilpasser vi både produkter og løsninger for å dekke bedriftens behov, og løser problemer de opplever i driften. 

Våre moderne produksjonslokaler er lokalisert i Ballangen, 45 km sør for Narvik. Vi har svært høy ingeniørkompetanse og erfaring innenfor produktutvikling. Sammen med vårt søsterselskap Bamek AS leverer vi tjenester og produkter av høy kvalitet. 

Kontakt oss dersom du har spørsmål angående notvasker, våre andre produkter eller dersom ditt firma har et problem som trenger en løsning. Vi bidrar gjerne til å effektivisere fiskeoppdrettsnæringen og gjøre din hverdag enklere.